Fogadás mérkőzések közben – Élőben a nézőtérről!

Az élő sportfogadások ma már jelentős részét képezik a játékosok által preferált online fogadási módozatoknak, így nem csak a meccs előtti hendikeppelés és a végeredményre való fogadás az általános, hanem a mérkőzés közbeni fogadás is. Hogy lehet még egy lapáttal rátenni az élményre? Nagyon egyszerűen: menj ki a meccsre és úgy fogadj, hogy közben nézed is élőben, a helyszínről! Ezt ugyan a kis csapatok mérkőzéseivel nem lehet megtenni, de a nagyobb magyar csapatbajnokságok már szerepelnek az online bukmékerek portfóliójában.

Ez a sportfogadási mód már igen népszerű, és nem csak azért, mert izgalmas, hanem gyakran ingyen, követheted a meccseket videófolyamon keresztül. Persze a helyszíni élő fogadás kifejezetten izgalmas és érdekes, és az alábbiakban összefoglaljuk, hogy ehhez mire van szükséged!

Mobilbarát bukméker

Az első és legfontosabb dolog, amire szükséged van, az nem más, mint egy olyan bukméker oldal, ahol úgy tudsz játszani, hogy mobilon és tableten is használható az oldal minden funkciója, különös tekintettel az in-play, tehát a mérkőzés közbeni fogadás lehetőségére. Általában kétféle megjelenési formája van a mobil sportfogadásnak: reszponzív, tehát a képernyő tájolásához, méretéhez és felbontásához igazodó weboldal, vagy pedig a letölthető mobil alkalmazás.

Az utóbbi egyre inkább terjed, mivel biztonságosabb és egy fokkal gyorsabb fogadást tud kínálni az egyszerűsített dizájnnak köszönhetően. Tehát nagyon fontos, hogy olyan online fogadási oldalt válassz ki, amelyik már rendelkezik vagy alkalmazással, vagy pedig kipróbáltad a mobilbarát weboldalát és tetszett.

Mobilbarát bukméker

Internetkapcsolat

Nem mellékes az sem, hogy milyen internetkapcsolattal rendelkezel, hiszen az élő fogadás esetében az oddsok változhatnak, így azonnali reakcióra van szükség. A legjobb az, ha van elérhető stabil wifi hálózat, ami jó feltöltési sebességet is biztosít, hiszen, amit te elvégzel művelet, az feltöltésként végződik ez az oldalon. Lehet, hogy most egy kicsit mi túlgondoljuk, de érdemes lehet esetleg azzal is számolni, hogy a mérkőzés előtt megnézed, hogy milyen internetet tudsz befogni. Ha semmit, vagy nem elég stabil, akkor pedig marad a mobiladat, aminél minimum a 4G ajánlott, a többi hálózati sebesség nem alkalmas arra, hogy megfelelő minőséget nyújtson.

In-play fogadás elérhetősége

Nem minden bukméker kínál mérkőzés közbeni fogadási lehetőségeket, ezért mindenképpen érdemes előre megnézni, hogy az adott csapat mérkőzéseire vannak-e in-play fogadási sorok nyitva. Ha nincsenek, akkor jön az a rész, amikor meg kell nézned több oldal kínálatát, hogy az adott bajnokságban van-e in-play fogadási piac.

Érdemes-e meccs közben fogadnom?

Ez egy nagyon relatív dolog, elsősorban azt mondanánk, hogy igen, érdemes, hiszen számos esetben láthattad már, hogy gyakran minden várakozást meghazudtolva más jön ki győztesként mint akit a bukmékerek és az oddsmesterek preferáltak volna. A mérkőzés közbeni fogadás egyrészt több fogadási lehetőséget teremt, másrészről pedig lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az izgalmakat fokozzák a mérkőzés nézése közben. Persze egy kisebb magyar bajnokság nem biztos, hogy olyan izgalmakat tartogat mint a Bajnokok Ligája, de azért lehetnek látványos és izgalmas meccsek amiket érdemes megnézni.

Így találd meg a legjobb online bukmékert az in-play fogadáshoz magyar játékosként

Javasoljuk, hogy próbáld ki a mérkőzés közbeni fogadást, sőt, azt is, hogy egy olyan meccsre fogadsz, amin éppen ott vagy, hiszen így még nagyobb lesz az izgalom. Az alábbiakban gyorsan összefoglaljuk, hogy milyen tényezőket kell figyelembe venned, ha élőben fogadnál online.

Bónuszok

Élő fogadások

Kezdjük is mindjárt azzal, ami a legjobban foglalkoztatja játékosokat: az ingyen finomságok! Minden bukméker oldalnál találsz valamilyen bónuszt. Legtöbbször persze a legcsábítóbb az online sportfogadás üdvözlő bónusza, amit aztán sok mindenre felhasználhatsz, és aminek mindig vannak kitételei. Ha hosszú távra tervezel, akkor olyan fogadási oldalt keress, ami lehetővé teszi számodra azt, hogy később is részesülj némi bónuszban. Ezek lehetnek olyan extrák, mint például ingyenes fogadások, cashback ajánlatok, vagy odds-booster bónuszok. Mindig alaposan nézd meg, hogy milyen feltételekkel veheted igénybe a bónuszokat, hogy lásd, megéri-e a megforgatással foglalkozni vagy sem.

Kezelőfelület

Kezelőfelület

Semmi sem riasztóbb annál, mint amikor egy online bukméker olyan felületet tervez, ami szinte használhatatlan, hiszen össze-vissza ugrál, a gombokra nem lehet kattintani, vagy annyi banner és mozgó kép van a képernyőn, hogy az ember feje megfájdul. Mi az olyan weboldalakat preferáljuk, amelyek a klasszikus hármas felosztást követik: oldalsó menü, fő rész középen, másik oldalsó menü.

Ez azt jelenti a legtöbbször, hogy a baloldalon van a sportágválasztó, középen vannak a fogadási piacok, jobb oldalt pedig a betting slip, azaz a fogadási jegyed. Érdemes azt is megnézni, hogy milyen funkciókat kínál az oldal. Ha van in-play fogadási lehetőség, akkor nézd meg, hogy videó streamet kínál-e a bukméker, vagy pedig csak virtuális módon lehet nyomon követni a mérkőzés eseményeit.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Az sem mellékes, amikor élő fogadási lehetőségeket keresel, hogy a befizetéseidet milyen módon tudod kezelni. Sokan preferálják azt, hogy a befizetéseket online tárcákon keresztül intézik, míg mások inkább a Revolut hívei, vagy éppen szimplán utalásokkal és bankkártyákkal végzik pénzügyeiket. Azt, hogy te milyen módszert preferálsz, csak te tudhatod, de érdemes előre tájékozódni, hogy elérhetők-e ezek a módszerek az adott bukmékernél.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Ami elromolhat, az előbb-utóbb el is romlik, tehát megeshet, hogy szükséged lesz egy kis segítségre. Mivel mi főleg külföldi székhelyű bukmékereket tudunk ajánlani, érdemes tudni, hogy főleg angol, német és más nagyobb európai nyelven elérhető ügyfélszolgálatokkal fogsz találkozni. Ma már főleg a live chat ügyfélszolgálat az általános, így lényegében azonnali segítséghez juthatsz, ha valami gondod adódna. Mi azt preferáljuk, ha a játékosoknak azonnal van segítség nyújtva, és a legjobb online sportfogadási oldalak ezt lehetővé is teszik.

Törvényi háttér

Törvényi háttér

Ha valaki online szerencsejátékokat űz, annak mindenképpen fontos, hogy legyenek olyan lehetőségei, amelyekkel problémás kérdések felmerülése esetén megoldáshoz juthat. Ehhez az kell, hogy az adott bukméker regisztrált és engedéllyel rendelkező legyen, és helyileg vagy legalább nemzetközileg elismert hatóság felügyelje. A Nosza-info oldalán található összes bukméker rendelkezik ezekkel a papírokkal, így nem kell tartanod a regisztrációtól.

Élő fogadás a helyszínről – Érdemes kipróbálni!

Ha szereted a sportokat élőben követni, és gyakran kimész mérkőzésekre, akkor ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni. Csak képzeld el, hogy kint vagy a kedvenc csapatod mérkőzésén, látod, hogy alakul a játékosok teljesítménye, hány pontnál járnak a csapatok, hány helyzet volt, stb. Ezalapján pedig a kezedben lévő telefonoddal megteszed, hogy ki rúgja a következő gólt, és két perc múlva már akár nyerhetsz is. Ez egy olyan adrenalin löketet adó játékmód, ami pillanatok alatt a leglelkesebb szurkolóvá tehet a helyszínen.

Oldalainkat

A legjobb online sportfogadási oldalak - nosza.info

Ha érdekel sportfogadás, és szeretnél minél szélesebb körben fogadásokat kötni, akkor oldalunkat segítségével megtalálhatod a megfelelő helyet ehhez.

Hírlevél

nosza.info © 2024 Minden jog fenntartva.